Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bundy softshell

Bundy softshell

Kliknutím na odkaz výše se přesunete do nabídky a eShopu.

 

V kategorii Bundy softshell si můžete vybrat z nabídky pracovních a volnočasových oděvů od různých firem. Můžete si vybrat nejen softshellové bundy membránové, ale i tkané s množstvím kapes. SoftShell je souhrnné označení moderních vícevrstvých materiálů pro outdoorové aktivity, kdy se výrobci snaží kombinovat v co nejlepším poměru tepelnou odolnost, nepromokavost, větruodolnost a prodyšnost. Tyto vlastnosti jsou ovšem rovněž požadovány pro pracovní oděvy do náročnějších klimatických podmínek a proto mají i softshellové pracovní oděvy takový úspěch. Softshellové bundy Vám opatříme potiskem nebo výšivkou loga Vaší firmy. Pracovní softshellové bundy jsou pánské i dámské a v různém provedení střihovém i barevném, často jsou doplněny zesílením exponovaných míst cordurou. Softshellové bundy jsou z funkčních a paropropustných materiálů, vykazují spíše univerzální vlastnosti a proto jsou vhodné v období jaro, podzim, zima i když do třeskutých mrazů zase tak vhodné nebudou. Vybrat si můžete i značkové SoftShellové funkční bundy CATERPILLAR nebo DASSY. Jedná se o vysoce kvalitní softshellové bundy, které se nebudete stydět nosit i na veřejnosti. Softshellové bundy pro volný čas i práci za skvělé ceny na www.oopp.cz.
 

 

Softshell je materiál, který sám o sobě zajistí do určité míry voděodolnost, hřejivost flleecu a odolnost proti větru. Jeho hlavními znaky jsou mnohotvárnost, multifunkčnost (jedna vrstva má vlastnosti jako vrstev několik) a tím zároveň potvrzuje trend odlehčování outdoorového oblečení.

 

Cílem softshellu je poskytnout v jednom kuse oblečení dostatečný komfort pro většinu aktivit a ochranu do různých klimatických podmínek. Svrchní vrstvu tvoří nejčastěji úplet z hustě tkaného elastického polyamidu s vodoodpudivou úpravou (DWR) a zvýšenou odolností vůči oděru. Vnitřní vrstvu tvoří oblíbená a příjemná fleecová vrstva uchovávající teplo a efektivně transportující vlhkost ven.