Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pracovní oděvy

Pracovní oděvy

picha_logo_.jpgHledáte vhodné pracovní oděvy pro Vaši firmu? Potřebujete pracovní oblečení nebo ochranné oděvy do náročných podmínek nebo chcete profesní oděvy, které by skvěle reprezentovaly Vás nebo vaši firmu na veřejnosti? U nás si určitě vyberete kvalitní a moderní pracovní oděv, který splňuje vysoké nároky na funkčnost a trvanlivost. Potřebujete nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní oděvy na práci a na volný čas? Přesvědčte se, že Vám máme co nabídnout a že pracovní oděvy, které nabízíme na internetu, jsou dostupné i v našich kamenných obchodech.

cs-pracovni-odevy-1.jpg

 Montérkové soupravy, pracovní kalhoty a pracovní oděvy Vám opatříme logem nebo názvem Vaší firmy. Potisk nebo výšivka loga je běžný způsob, kterým zajišťujeme pro naše zákazníky označení jejich pracovních oděvů. Pokud si nevyberete pracovní oblečení z naší nabídky hotových výrobků, nebo máte vlastní vzor na firemní pracovní oděvy, potom nás můžete oslovit s poptávkou na zakázkovou výrobu pracovního oblečení. Šití pracovních oděvů zajišťujeme vlastní výrobou podle požadavků zákazníků nebo vám pomůžeme vyvzorovat firemní pracovní oděvy v souladu s vaším manuálem, firemní barvou atd. Jsme si totiž plně vědomi toho, že pracovní oděv je součástí firemní identity a sdruženého firemního designu.

Kontaktujte nás na www.oopp.cz

Kontakty na obchody:

PRAHA - V okruží 2158, 130 00 Praha 3 - Žižkov (otevřeno 7:30-17:00)
             Telefon a mobil: 266 313 167, 777 127 833, 602 127 833
             Email: info@oopp.cz eShop: www.oopp.cz

Mapa

obrazek-1.jpg

obrazek-7.jpg

Co vlastně spadá do kategorie pracovní oděvy? Již po krátkém zamyšlení zjistíte, že výčet, který vám běží hlavou, se neomezuje pouze na montérky a „vaťák“.

Dnešní doba nám stále častěji přináší materiálové inovace a nové technologie zpracování. Zpřístupňují se nám speciální materiály, které v minulosti používala výhradně NASA, případně jiné úzce specializované organizace. Proto není nic výjimečného, že v běžném obchodě nabízejí ponožky s příměsí stříbra, tričko z nanovláken či UV filtrem apod. Materiálový pokrok se tak promítá i do kolekcí pracovních oděvů.

Naštěstí. V zaměstnání trávíme mnoho času a správně vybraný pracovní oděv nám tento čas může zpříjemnit. Projdete-li si jednotlivé kategorie oděvů na následujících stránkách, zjistíte, že materiály jako DuPont CORDURA, Siopor nebo Flexothane jsou široce rozšířené.

Stejně tak bundy, vesty a kalhoty vyrobené z prodyšného, voděodolného či paropro-pustného materiálu můžete nosit nejen do práce, ale i při volnočasových aktivitách. Tyto materiálové vlastnosti, jež byly dříve vyhrazeny pouze úzké cílové skupině, naleznete dnes i u oděvů pracovních, díky nimž jsou odolnější, trvanlivější a pohodlnější. V naší nabídce můžete vybírat z široké škály materiálů (v různých gramážích), typů oděvů a barevných kombinací. Vybere si zajisté každý.

Pozornost věnujte také piktogramům, které symbolizují buď vlastnosti materiálu nebo jeho použití, případně uvádějí normu, podle které byl oděv certifikován.

 

Nebudou-li vám některé zkratky či názvy materiálů jasné, nahlédněte do našeho slovníčku pojmů.