Jdi na obsah Jdi na menu
 


Montérky

Montérky

Kliknutím na odkaz výše se přesunete do nabídky a eShopu.

Montérky - montérkové bundy a kalhoty

 

V kategorii Montérky si můžete vybrat z velkého množství montérkových bund a montérkových kalhot do pasu i kalhoty s laclem (kalhoty s náprsenkou). Můžete si vybrat i montérkové komplety tak, že vyberete bundu a vhodnou velikost kalhot zvlášť. Montérky jsou ze 100% bavlny, ale i ze směsi bavlny s polyesterem. Vybrat si můžete i montérky vyztužené v exponovaných místech na kolenou nebo loktech. Kategorie Montérky obsahuje pánské i dámské montérky moderního střihu. Jedná se o kvalitní pracovní oděvy s multifunkčními kapsami, reflexními doplňky nebo i kapsami pro vložení nákoleníků. Montérky, bundy a montérkové kalhoty za skvělé ceny na www.oopp.cz.

obrazek-3.jpg

obrazek-6.jpg

obrazek-5.jpg

obrazek-4.jpg

DOKONALÉ UNIVERZÁLNÍ MONTÉRKY
Pracovní oblečení by mělo být především kvalitní a odolné, aby nám pomohlo hravě zvládnout i tu nejnáročnější práci. Můžeme toho ale od něj chtít ještě víc! Představte si pracovní oděv, který vypadá tak dobře a tak příjemně se nosí, že ho po práci neodložíte do skříně a vyrazíte v něm třeba do baru na skleničku. Přesně touto myšlenkou jsme se řídili při návrhu nové řady Australian Line, kombinující kvalitní a osvědčené provedení se stylovým „chlapským” designem, za nějž by se nemusel stydět ani Krokodýl Dundee.
Výsledkem je dokonale univerzální oblečení, které vám dobře poslouží při práci
a navíc bude výborně doplňovat vaši osobnost během následného posezení s přáteli. Seznamte se s řadou Australian Line a úspěšnými montérkovými kolekcemi Allyn, Olza, Stanmore, Ukari, Emerton, Desman a Narellan!